ABUS Låse

ABUS Zolit

Zolit: Serien af cylindre til private hjem

 

olit-serien er kendetegnet ved nøgler med en traditionel, flad profil. Det gør nøglen mindre svær at kopiere end de buede nøgler i ABUS’ Vitess- og Deltus-serie. Derfor henvender Zolit sig til løsninger med et lavere sikkerhedskrav. Zolit-serien leveres ikke til systemer med flere nøgleniveauer. Serien er således udelukkende egnet til private hjem, lejligheder og mindre erhverv, hvor der kun er behov for ens-lukkende eller forskelligt-lukkende cylindre.  

 

  Intop-nøglestopsystem Selvom sikkerhedskravet kan kategoriseres som lavt, er Zolit låsesystem af høj kvalitet. Zolit er nemlig udstyret med ABUS’ patenterede Intop-nøglestopsystem, som stopper nøglen i den rette position. Forsøger en indbrudstyv at komme ind med en manipuleret nøgle uden Intop-systemet, bliver den ikke standset i det korrekte skæringspunkt, og cylinderen kan derfor ikke låses op.
  Patenteret til år 2034 Zolit er patenteret til år 2034 og sikret mod autoriseret kopiering. Serien er dermed også registreret i højeste sikringsklasse hos Forsikring & Pension.