Døre & Vindueslåse

Terassedørs & Vindues sikring

Mange tænker ikke over at sikre vinduer og Terassedøre, når man snakker sikring af hjemmet. Men den bedste sikring af boligen opnås faktisk, ved at kombinere dørlåsen med sikring af vinduerne og Terassedørene i form af låse. Her har Midt Låse et udvalg af låse, som egner sig perfekt til dette formål.

Vores vinduessikring har desuden den fordel, at vindueslåsen & Terassedørs låsen kan indgå i et  låsesystem. Dermed kan den nøgle bruges til både hoveddør og vinduer og Terassedøre, og du undgå således at skulle have flere forskellige nøgler til hjemmet.

Generel sikring af boligen eller virksomheden

Det er utrolig vigtigt at sikre hele hjemmet med gode låse, hvis man gerne vil sikre sin bolig bedst muligt. Derfor er det en god idé gennemgå låsene i hjemmet, og tjekke deres nuværende sikkerhedsniveau. En god måde at få et hurtigt overblik over sikkerhedsniveauet er ved at kigge på jeres nuværende nøgler, og udseendet på disse.  

Snakker vi virksomheder, så er der større krav til sikringen af disse. . Og faktisk kan flere virksomheder bl.a. have fordel af at udskifte låsesystemet til Elektronisk adgangskontrol, hvor man i langt højere grad kan styre, hvem der skal have adgang og hvornår. 

Låse & Nøgler

Midt Låse er leveringsdygtig i mange  låsetyper og Låsesystemer.

Vi leverer både små og store låsesystemer til  private og Virksomheder, herunder kan i se hvad låse vi blandt andet levere i:

Vi kopierer næsten alle slags nøgler hos Midt Låse, også pengeskabsnøgler.

Sikring af dine døre og vinduer

Tidssvarende og effektiv låsesikring har stor betydning for sikkerheden i din bolig. Dels er det ubehageligt og utrygt at have indbrud og dels har god sikring ofte også en præventiv virkning, så tyven opgiver sit ærinde.

Tidssvarende og effektiv sikring af dine døre og vinduer har stor betydning for din bolig. God og effektiv sikring af hjemmet har nemlig ofte en præventiv virkning – og det kan betyde at tyven opgiver sit ærinde. Derfor er det en god idé at give din bolig et sikringstjek. Her bør du tænke som en tyv – hvor ville det være mest oplagt at bryde ind?

Oftest sker indbrud via vinduer eller terrassedøren. Derfor er det oplagt at sætte ind her, og sørge for dine vinduer er i god og solid stand – og at de er sikret med en vindueslås.

Herefter kan du gå videre til terrassedøren. Det er nemlig også en populær flugtvej for tyven, og det er vigtigt at sørge for terrassedøren kan låses indefra med nøgle eller kode. Find yderligere information om sikring af terrassedøren her. 

Gode og solide låse på hoved- og kælderdøre gør en forskel

Når der er styr på sikringen af vinduer og terrassedøren, så bør næste punkt på listen være sikring af hoved- og kælderdøre. Som hovedregel skal dørene også være i en god kvalitet – og sikret med låse som er dirke- og boresikre. Samtidig er det også en god idé at vælge patenterede låse, for så kan nøglerne kun kopieres hos godkendte forhandlere.

Vi har flere forskellige låsesystemer til private og Erhverv der opfylder ovenstående krav .