MUL-T Låse

 

Innovativ låsesikring

Mul-T-Lock er et af de førende selskaber på verdensplan indenfor udvikling og produktion af cylindre og låsesystemer til såvel private hjem som virksomheder og højsikkerheds områder som bank og forsvar.


Cylindre og nøgler udfordres daglig af professionelle kriminelle verden over, erfaringer fra hele verden samles løbende i Mul-T-Locks udviklingsafdeling, disse erfaringer samt en meget innovativ udviklingsafdeling er med til at bevare Mul-T-Lock låse & systemer som nogle af de sikreste i verden.


Mul-T-Lock nøgler/cylindre kendetegnes blandt andet ved de forskellige patenterede 2 sidede nøgler og cylindre med 10 stifter eller mere der med en helt særlig opbygning udgør en høj sikkerhed mod piratkopiering og opdirkning.

Erfaringerne fra de meget forskellige klimaforhold som låsesystemerne er monteret i verden gør samtidig Mul-T-Lock cylindre og nøgler til nogle af de mest driftsstabile.


De meget forskellige klimaforhold som låsesystemerne er monteret i verden over stiller også store krav til cylindre og nøgler, Mul-T-Lock cylindre og nøgler er blandt de mest driftsstabile i verden.

MT5 er Mul-T-Locks nye tiltag der imødekommer de stadig stigende krav til låsesikkerhed over hele verden og repræsenterer den nye generation af mekanisk nøglesikkerhed
“Dual locking”
MT5 har udover en ny konfiguration af den verdenskendte teleskopstift teknologi (5+5) et ekstra låsepunkt med en verdenspatenteret ALPHA springfjeder i nøglen der udløser en spærremekanisme i cylinderen når nøglen er korrekt på plads.
MT5 systemets nøgler er patenteret indtil 2025 og yderligere beskyttet mod kopiering via en sikret nøgleskæremaskine der kun kan skære MT5 nøgler ved opkobling til en dedikeret pc med Mul-T-Lock MasterPiece
software eller ved at køre et nøglesystems ID kort med magnetstribe igennem maskinen.