Elektronisk sikring

Elektronisk Sikring/Adgangskontrol

Midt Låse er leveringsdygtig i forskellige typer Adgangskontrol/Elektronisk sikring  til Virksomheder og private hjem. 

Herunder kan du se eksempler på forskellige løsninger, og produkt oplysninger.

Conlan kodetastetur

Conlan Kodetasteturer er robuste og kvalitets Adgangskontrol tasteturer til både Private og især industrien.

Smukt design og produkter der holder

Designet er en af de vigtigste årsager til, at vores kunder køber vores produkter. Æstetikken har altid været en vigtig del af vores udvikling, og det samme har robusthed og produktlevetid. Vores nyere produktlinje leveres i fuga-størrelser, så de designmæssigt matcher danske bygningers øvrige elektriske installationer, og samtidig gør det læserne simplere at installere. Tasterne på kodetastaturerne produceres med kapacitiv touch. Der er altså ingen fysiske knapper under foliet. Det giver brugeren en gnidningsfri oplevelse, samtidig med at tasterne ikke kan slides/gå i stykker eller afsløre hvilke taster, der bliver brugt. Alle vores læsere er støbt ind i gummi og er derfor 100% vandtætte og varme/kulde-tolerante.

SALTO Adgangskontrol

SALTO-løsninger benyttes i hele verden; i kontorbygninger, alle slags detailforretninger, banker og forsikringsselskaber samt i produktions- og industrianlæg.

Et sikkert og praktisk miljø for ansatte, besøgende og eksterne medarbejdere: 

  • Effektiv udnyttelse af forskellige brugergruppers bevægelser til/fra og indenfor forskellige afdelinger i virksomheden, f.eks. receptionsområder, produktionsområder, parkeringsområder, enkelte kontorer, etager eller bygninger; sikkerheden optimeres uden at bevægelsesfriheden mindskes.
  • Beskyttelse mod tyveri ved hjælp af SALTO-platformen (SVN + Trådløst + mobil) for at udvide sikkerheden og holde styr på loginformationen relateret til adgangspunkter i dit anlægs sikkerhedssystem; fra kontordøre til dataskabe og til parkeringsporte, herunder eksterne anlæg.
  • Optimering af anlæggets enkelte områder ved fleksibel ændring af adgangsplanerne uden besvær og ved at tillade individuel programmering af visse installationer til konferencer og særlige arrangementer.
  • Effektiv håndtering af større skift og trafikændringer. Pålidelig RFID-teknologi betyder, at adgangsoplysninger læses hurtigt og uden problemer. Derved undgås flaskehalse ved ind- og udgange.
  • Problemfri integration med PSIM-systemer (Physical Security Information Management Systems, systemer til styring af oplysninger om fysisk sikkerhed) og bygningsstyringssystemer (BMS, BAS) gør det let for anlæggets ejer at føje SALTO-sikkerhed til nuværende systemer.

Særlige SALTO-funktioner til kommerciel anvendelse

Matrix-funktion og -placeringer
Matrix-adgangsfunktionen forenkler og strømliner forbindelsen mellem brugere og døre og gør adgangsplanlægning enkel og ligetil.

Mobile løsninger
SALTOs mobile løsninger med vores JustIN-apps gør adgangskontrollen brugervenlig og fleksibel. JustIN mSVN (mobilt SALTO Virtual Network) gør det muligt at opdatere en persons adgangsrettigheder via fjernadgang ved hjælp af SALTOs JustIN mSVN-app til smartphones med NFC. Denne løsning passer perfekt til mobilt personale og vedligeholdelsespersonale, der arbejder eksternt; eller personale, som kun har behov for midlertidig adgang på præcise klokkeslæt.