Ruko Låse

RUKO Låse

Med Serie 1200 får du samme nøgle til det hele

ASSA ABLOYs låsesystem Serie 1200 er et sikkerhedsprodukt med d12 teknologi til private hjem. Serie 1200 er patenteret, og baseret på d12 teknologien. Og hvor navnet d12 stammer fra, ses tydeligt når man kigger på cylinderen. Hullet i cylinderen hvor nøglen sættes ind – som i fagsprog kaldet profilen – er formet som et d, og den form har ASSA ABLOY patent på.

Tallet 12 henviser til antallet af koder på nøglen. Serie 1200 har dermed dobbelt så mange skæringer på nøglen som fx Serie 600, og derfor er Serie 1200 væsentlig mere sikker. Serie 1200 låsecylinderen er opbygget af 6 avancerede stifter, med 2 kodehøjder pr. stift og 12 kodepositioner pr. nøgle.

Med Serie 1200 får du også samme nøgle til det hele. Det betyder, at du får en nemmere og mere fleksibel hverdag. Det er nemlig slut med at lede i nøglebundtet efter den rigtige nøgle – uanset om du lige skal låse terrassedøren, eller hente posten. Endvidere fås Serie 1200 i tre varianter: Poleret krom, poleret messing og rustfrit look.

Den grønne kodebrik.

Med Serie 1200 følger der en grøn kodebrik, der er udformet som en nøgle. Den skal du opbevare et sikkert sted, og så du altid kan finde den igen – for kodebrikken skal anvendes, hvis du gerne vil bestille ekstra låsecylindre. Det giver en helt unik sikkerhed for dig.

Vælger du at investere i et Serie 1200 låsesystem, så vil du udelukkende kunne bestille nye nøgler og låsecylindre hos låsesmede, som er certificerede ASSA ABLOY forhandlere. 

En samarbejdsaftale med ASSA ABLOY er derfor din garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset hvilken type af certificering de er indehaver af, kan tilbyde dig en professionel service og rådgivning. 

Fakta om Serie 1200

  • Godkendt iht. DS/EN 1303
  • Bore-sikring
  • Dirke-sikring
  • Patenteret profil
  • Patenteret d12 teknologi
  • Nøgler af nysølv
  • Nøgler kan kun kopieres af godkendt ASSA ABLOY forhandler